De Kollekamp in beweging

Met gepaste trots maken wij wereldkundig dat gemeenschapshuis de Kollekamp (Geulle-Moorveld) vanaf 1 augustus een eigen website, een eigen e-mail adres en een eigen logo heeft. Dit alles is het begin van gemeenschapshuis de Kollekamp ‘nieuwe stijl’. Dit laatste heeft nú vooral betrekking op nieuwe activiteiten (zoals vlaaien bakken en bloemschikworkshops) die in de Kollekamp gaan plaatsvinden, waardoor de leefbaarheid in de kern Geulle verder vergroot wordt. Het is het streven dat de Kollekamp steeds meer zal gaan fungeren als ontmoetingsplaats voor jong en oud, voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

De Kollekamp heeft een bijdrage van € 1.000,00 ontvangen uit het leefbaarheidsfonds van onze gemeente. Dit geld is onder andere besteed aan de aanschaf van een bakoven, benodigde bakspullen en aan materialen die nodig zijn om de bloemschikworkshops te laten plaatsvinden. Overigens zullen deze workshops tegen kostprijs gegeven worden, zodat een eventuele financiële drempel om hieraan deel te nemen, weggenomen kan worden.
Op de momenten dat deze workshops gegeven worden staan de deuren van de Kollekamp ook open voor iedereen die even een kijkje wil komen nemen of gewoon even gezellig een kopje koffie wil komen drinken.

Voor meer info over de workshops en bijvoorbeeld de Kollekamp evenementenkalender verwijzen wij naar onze website www.kollekamp.nl

Tevens doen wij bij deze een oproep voor vrijwilligers voor het ondersteunen bij diverse activiteiten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@kollekamp.nl

Dus tot ziens in de Kollekamp, dé ontmoetingsplek voor iedereen!

Bestuur stichting de Kollekamp,
Marie-José Notten, Rosie Houben, Marlies Bartholet, Teun Brorens, Marleen Cuijpers, Ria Fröberg, Fred Knarren.