Help De Kollekamp aan zonnepanelen

Ons Gemeenschapshuis de Kollekamp doet mee met de actie Verduurzamen maatschappelijke gebouwen. Om de lokale leefomgeving te verduurzamen helpt Rabobank de eigenaren van maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. De lokale ledenraden hebben zeggenschap over welke gebouwen uitgenodigd worden. Wij zijn één van de gelukkigen die mee mogen doen. Vervolgens kunnen Rabobank-leden online op hun favoriete gebouw stemmen. De winnende panden ontvangen 50% van de kosten voor aanschaf en installatie.

In de periode t/m 31 maart 2022 kan er online gestemd gaan worden. Via verschillende kanalen zullen wij ons gebouw gaan promoten. Dus hou de website en de facebookpagina van de Kollekamp goed in de gaten. Ook zullen er op diverse plaatsen posters worden opgehangen. Wij rekenen natuurlijk op jullie stem zodat wij er een mooi duurzaam gebouw van kunnen maken. En… vertel het iedereen. Elke stem telt!!

Hoe kun je stemmen?

Als Rabo lid kunt je stemmen t/m 31 maart.
Jij bepaalt welk maatschappelijk gebouw de Rabobank helpt met zonnepanelen.
https://www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen

Lid worden is gratis én heel makkelijk, meld je aan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren en ga naar > Service > Lidmaatschap
Meld je aan als lid en kies vervolgens Verduurzamen gebouwen.

Steun de Kollekamp. Dank je wel.