De Kollekamp huren

De huur voor ‘De Kollekamp’ bedraagt:

2*) tot en met 5 uur :
– een uurtarief van € 12,50
Als extra mag een half voor en een half uur na de huurperiode gebruik worden gemaakt van ‘De Kollekamp’.
*) Minimaal huurtijd is 2 uur en alleen hele uren zijn mogelijk.

Vanaf 6 uur tot 1 hele dag:
– tarief van € 125,-.

Overzicht van de onze mogelijkheden en geldende spelregels:

Capaciteit:
In ‘De Kollekamp’ zijn 200 zitplaatsen mogelijk en 450 gasten is de maximum capaciteit.

Koffie en thee:
Huurder mag gebruik maken van de keuken, koffie en thee apparatuur en servies van ‘De Kollekamp’ voor het zelf maken van zelf meegebrachte koffie en thee. Uiteraard dient de keuken, de apparatuur en het servies schoon achter gelaten te worden. Indien dit niet schoon wordt achtergelaten wordt dit op kosten van de huurder schoongemaakt. Schoonmaak uren worden in rekening gebracht.

Alcoholische dranken en fris:
Bier en fris wordt door ‘De Kollekamp’ in de betreffende koelingen klaargezet. Afgerekend wordt op basis van de aangebroken fusten bier, flessen wijn, flessen drank en flessen frisdrank. Van de aangebroken flessen die worden meegenomen wordt het statiegeld in rekening gebracht. Eventueel gebroken glazen en gebruikte restzakken worden ook in rekening gebracht.  Het buffet en het voorbuffet dienen schoon te worden achter gelaten. Als deze niet schoon worden opgeleverd zullen deze op kosten van de huurder worden schoongemaakt. De schoonmaak wordt op basis van de benodigde uren in rekening gebracht bij de huurder. Lijst met prijzen wordt u op aanvraag toegezonden.

Tafels en stoelen:
Huurder mag gratis gebruik maken van de tafels en stoelen. Echter de tafels en stoelen dienen weer op de juiste plek te worden opgestapeld. Indien dit niet gebeurt worden deze door ‘De Kollekamp’ opgeruimd en de kosten op uur basis bij de huurder in rekening gebracht. 

Zaal versieren:
De zaal mag worden versierd echter deze versieringen dienen na afloop van de huur te worden opgeruimd. Indien dit niet gebeurt worden deze door ‘De Kollekamp’ opgeruimd en op uur basis bij de huurder in rekening gebracht.

WiFi:
Huurder en al zijn gasten mogen GRATIS gebruik maken van onze Wifi.

Schoonmaak:
‘De Kollekamp’ dient uiteraard schoon opgeleverd te worden, deze schoonmaak kan de huurder zelf (laten) uitvoeren. De kosten voor deze schoonmaak zijn voor de huurder. Als ‘De Kollekamp’ niet schoon wordt opgeleverd zal deze op kosten van de huurder worden schoongemaakt.